Novi Sad
15.04.2011.
07:29 > 07:33
Povodom incidenta na Bulevaru oslobođenja, kod kafea "Vremeplov", kada je šleper udario biciklistu, član Gradskog veća za saobraćaj Siniša Bubnjević postavlja pitanje otkud šleper u tom delu grada, kada se zna da je teretnim vozilima dozvoljen prolazak jedino Bulevarom cara Lazara.
  • Detelinarac

    17.04.2011 02:09
    @I
    Da onda vratimo saobraćaj i u DANAŠNJU pešaku zonu u centru po toj logici? Da pustimo automobile i kamione po keju? Prijatelju moj, vremena se menjaju.

    Ni u jednoj civilizovanoj zemlji tranzit (pogotovo teških kamiona i šlepera) ne može prolaziti kroz deo grada koji je gusto naseljen i kvartovima koji imaju nekoliko škola i obdaništa, kao što je to slučaj s pomenutom ulicom SADA (u odnosu na deset-petnaest godina ranije kada su se zgrade ovde gradile i stanovi prodavali).

    Tvoj komentar znači i ovo - nije važno što neki od tih kamiona, koji vrlo često jurcaju i preko dozvoljenih 50 km/h, može pregaziti dete koje prelazi ulicu i ide u školu, ko mu je kriv što stanuje tu gde je ODAVNO tranzit!
  • h1n1

    15.04.2011 19:19
    čuj sad ovog
    Ovaj bubnja li bubnja a mečka samo skače, očito to nije šleper od onih kojima je on dozvolio da prolaze gradom, kada ih zaustavi policija oni samo kažu da nazovu bubnjevića
  • 15.04.2011 10:19
    Policijo ne daj se zbuniti
    Bubnjević vas optužuje a vi baš vredno radite na silasku sa mosta slobode
  • member

    15.04.2011 08:58
    a da malo poradimo na tome kome izdajemo vozacku dozvolu?
  • I

    15.04.2011 08:51
    @Detelinarac
    Sve dok to bude tranzitni pravac.

    A vaš je problem što niste razmišljali o tome kada ste kupovali stan.
  • Wrong!

    15.04.2011 08:44
    Nije kriva policija nego fotograf Siniša Bubnjević i njegova klika. Pogledajte strukturu kamiona koji prelaze slobodarski most i biće vam sve jasno. To nisu zatvoreni šleperi sa robom već većinom oni koji prevoze cement iz jedne cementare (da ne imenujem), šljunak i tucanik iz jednog kamenoloma (da ne imenujem) i dunavski pesak i šljunak jednog privatnika iz ns čiji oranž kamioni špartaju po sve i jednoj ulici u ns bez ikakve zabrane. NIKO ne sme da ih zaustavi i NIKO ne sme da im naplati kaznu. Zna se tarifa.Policija je nemoćna jer dobijaju naredbe odozgo.
  • Lalla

    15.04.2011 08:37
    postaje pojava
    Pogibije u Novom Sadu postaju pojava,a ne slucaj!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Policija sedi u zasedama-sacekusama umesto da kontrolise saobracaj;ali i njima je jasno da sve to nema smisla;kada je i njima jasno;da su bahati vozaci zasticeni;pocevski od sina banke,da nije 021 pisao o tome zataskalo se,nista se ne cuje sta je sa pomocnikom direktora ""Srbijagasa"",koji je imao ktvi alkoholu i da se ne nabraja........
    Bubnjevic je posebna prica,posto licnim primerima pokazuje kako se ne treba ponasati u saobracaju;na pesackom prelazu prelazi razgovarajuci mobilnim i ostalo.......
    A gradjevinare zagradjuju,prepreuju ulice,zatvaraju bez ikakvih oznaka,ali zna se da su i oni nedodirljivi......
    Sramota za grad Novi Sad do cega su doveli Maja Gojkovic i Sadasnji Gradonacelnik sa svojom ekipom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Detelinarac

    15.04.2011 08:32
    Kornelija Stankovića
    "...da se ne bi uništavala gradska infrastruktura."

    A u šta spadaju Detelinara i Nova Detelinara? Dokle će ulicom Kornelija Stankovića, koja je odavno stambena zona s velikim brojem stanovnika, školama, vrtićima i decom na ulici, danonoćno da prolaze i najteži šleperi?
  • jelko

    15.04.2011 08:31
    @TT
    nista od toga na zalost, pricace se dva dana o tome, krivi su ovi, krivi su oni...i nikom nista, sve gurnuto pod tepih, kao i za sve ostalo...sve po starom...
  • 15.04.2011 08:05
    voleo bi da bar tri meseca budem bubnjevic, ide drzavna plata a ja ladim li ladim, pristao bi da to budem i bez prava na godisnji odmor
  • gavra

    15.04.2011 08:05
    Neka se izjasni nadlezni komandir saobracajne policije!!! Iz naseg poreza prima platu, prema tome imamo pravo da znamo razlog, odkud tolika grdosija na naprometnijem asfaltu u gradu. Zamislite, kakav zastoj bi taj izazvao prilikom skretanja npr. kod futoske pijace!!!
  • TT

    15.04.2011 07:42
    konačno
    treba čoveka da udari šleper da bi neko ovde postavio to pitanje. šleperi su nam svuda u gradu jer policija ladi j***. zavlače se i u najmanje ulice.
    ajmo, smenite nekog šefa policije zbog taksi divljanja i kamionskog divljanja, pa možda se neko i opameti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna